Ünnepváró kedvezményünk most - 10 %

Használja kuponkódunkat a kedvezmény érvényesítéséhez: Kari21

Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze és 2021.december 1-ig tart.

Tipegő hálózsák / Hűvös szoba sötétkék-szürke csíkos tipegő hálózsák

8.990 Ft
Könnyű álmot babának és mamának egyaránt...

Garantálni ugyan nem tudjuk, hogy a kicsi innentől kezdve átalussza az éjszakát, de tipegő hálózsákunk bizonyára hozzájárulhat a nyugodt és könnyű éjszakákhoz.

A tipegő hálózsákot a már állni tudó babáknak ajánjuk, kényelmessé téve az alvás előtti és utáni időszakot is. A hálózsák funkcióját tekintve a takaró szerepét tölti be, ezzel megkönnyítve a szülők éjszakáját is, hogy nyugodtan aludhatnak és nem kell többször felkelni takargatni a kicsit. A hálózsák alján lévő kamásli a zokni szerepét veszi át, így tuti nem lesz kint a gyermek lába a "takaróból".

A tipegő hálózsák vastagságát a szoba hőmérséklete és nem az évszak alapján érdemes kiválasztani.

A hűvös szoba tipegő hálózsákot 18-21 fokos szobában ajánljuk leginkább, alá egy hosszú vagy rövid újjú bodyval. De mivel minden baba más, mindenképpen az egyedi igényekhez kell igazítani a ruházatot. Leginkább úgy lehet meggyőződni arról, hogy jól van-e öltöztetve, hogy milyen a TARKÓ hőmérséklete. A kéz- és lábfej NEM mérvadó.

A témához többet olvashat a "Tipegő hálózsákok" pont alatt.

 

A hűvös szoba tipegő hálózsák két réteg rugalmas pamutból áll, a külseje vékonyabb, a belseje vastagabb.  Anyagösszetételét tekintve 95 % pamut és 5 % elasztán, ami biztosítja a bőr szellőzését, kellő légzését.

Oldalt cipzárral, felül nikkelmentes patenttal kapcsolatható. Kérjük a patent használatakor figyeljen arra, hogy közvetlenül a patent mellett fogja meg az anyagot, ezzel óvni lehet az anyagot és a hósszútávú használatot biztosítani.

Az anyag rugalmasságából fakadóan NEM szükséges egy mérettel nagyobbat választani, csak, ha határeset a gyermek jelenlegi mérete.

5 méretben tudjuk szállítani jelenleg a tipegő hálózsákot, 74--től 98-ig.

 

Mosási útmutató: mosógépben 30 fokon mosható, ajánlott kifordítva, nem fehéríthető, alacsony hőmérsékleten vasalható, vegyileg nem tisztítható, szárítógép használata nem ajánlott.

Anyagösszetétel: belső és külső réteg is 95 % pamut és 5 % elasztán.

Színe: sötétkék-szürke csíkos

 

Szállítás: raktárkészlet függvénye, lehet 2-3 hét is


Válasszon méretet

Válasszon darabszámot

db

Kérek ajándékcsomagolást + 390 Ft

Vásároljon legalább 7.500 Ft értékben az ajándékcsomag kiválasztásához!

Sajnos az ajándékcsomagok mind elfogytak...

Közösség


iratkozzon fel hírlevelünkre!